0 Takip Edilen
16 Takipçi

29 Eki 2020

955 Mesaj

461 Tepki

0 Çözüm

63

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

Ödülü yok!

Ödülü yok!
✍ 1 KASIM 2020 PAZAR İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ✍
1.KOŞU: İlk bakışta 5 ULUBATUR önde boş kalacak gibi gözükse de tersini düşünüp sürprize gideceğim. 1 AKKULA ve 4 HİLALEDA ikilisi de önde kaçmaya müsait isimler olup bu üçlü önlerde yer alacak isimler olacak. İstanbul’da şansı gülmeyen 3 AKARNEJAT için senaryo uygun. Hatta abartırsak 2 GALİÇYA ve M.Kaya’nın tercihi ile ÜNALAMCA bile olabilir. Basit düşünürsek Ulubatur’u tek oynamak mantıklı. Geniş kuponda hepsi.
2.KOŞU: İlk defa koşacak ingiliz atlarında İstanbul galopları pek rahat okunmaz ama 3 BLAZE TO VICTORY işlerinde farklı gözüküyor. Diğer isimlerde hiç fena olmamasına rağmen şansımı deneyeceğim. %50 agf’yi geçerse durum değişebilir.
3.KOŞU: 3 HEART OF THE KING önde kalırsa koşuyu alabilir. Yalnız 5 Saetta’nın buna müsade edeceğini düşünmüyorum. Bu ikiliyi önce 1 ROMOLO sonlarda ise 2 YAMANBEY zorlar. Romolo’nun önlere düşme ihtimali de yüksek. Sık koşmaktan etkilenmezse özellikle 2 YAMANBEY’in tempolu koşuyu lehine çevirebileceğini düşünüyorum. Riskli bir banko olacak.
4.KOŞU: Koşu gören 2 SALAZAR numarayı aldığı gibi bitirebilir. 8 LE GOR’ün bu sefer önlerde tempoya girmesini beklemiyorum. Girse bile bu tempo 1 MAICON’a yarayacaktır. Ya Salazar bitirir ya Maicon. İki koşudur kayıp olan 9 WHITE NOBLE uygun kilosu ile sürprizde.
5.KOŞU: Favoriler ön planda gözükse de hepsi ile sürpriz bekliyorum.
6.KOŞU: 1 SÜLÜNBİKE ve 8 KÖÇEK klasik Kaizbert yavruları olarak oyunumda olacak. 3 CEVHERİZADE, 5 KORKMAZEFE, 7 YETİM ALİ diğer ihtimaller.
KUPON
1 AYAK 5-1-4-3-2-6
2 AYAK 3 TEK
3AYAK2 TEK
4 AYAK2-1-9
5 AYAKHEPSİ
6 AYAK1-8-3-5-7
#atyarısı #tahmin #altılıganyan #denemebonusu #iddaa #tekgecerim #bonusforum #bonus #bedavabonus